Olitalia
  • Home
  • olitalia
  • PRODUKTY
  • news
  • magazine
  • KONTAKT
  • en it br pl rs
  • Corporate
  • Per la famiglia
  • Per il foodservice
  • oliwy z pierwszego tłoczenia
  • oliwa z oliwek
  • oleje z nasion
  • oliwy aromatyzowane
  • oleje regionalne
  • oliwy jednoodmianowe
  • octy balsamiczne i winne
  • glassy balsamiczne

PRODUKTY > Oliwy jednoodmianowe

Oliwy jednoodmianowe

Frantoio, Nocellara i Ogliarola to jednoodmianowe oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia Olitalia, otrzymywane w wyniku tłoczenia jednego rodzaju oliwek: gwarantuje to czystość produktu, przy jednoczesnym wydobyciu jego smaku i zapachu.W 100% włoskie oliwy jednoodmianowe Olitalia selekcjonuje się na podstawie trzech typów właściwości organoleptycznych występujących w naszym kraju.Od dominujących nut owocowych, po nuty pikantne i gorzkie, aż do uzyskania zasadniczej równowagi tych elementów.

Nocellara
Ogliarola
Frantoio

© 2014 – OLITALIA S.r.l. Siedziba: via A. Meucci 22/a 47122 Forlì (FC) – Włochy – Numer identyfikacji podatkowej (NIP): 01491110407

  • Privacy Policy
  • Credits