WZIĘLIŚMY NA WARSZTAT KUCHENNE TEMPERAMENTY

Za nami już wszystkie rozstrzygnięcia związane z konkursem „Pokaż kuchenny temperament”. Na naszym facebookowym profilu sympatycy Olitalia przesyłali swoje propozycje włoskiego menu składającego się z czterech dań. Laureaci konkursu spotkali się 19 czerwca na warsztatach kulinarnych w poznańskiej restauracji SPOT.

 

Uczestnicy najpierw poznali tajniki kuchni rodem z Italii, a potem mieli okazję skosztować przygotowanych dań. W warsztatowym menu znalazły się: mozzarella Buffalo z pesto, carpaccio wołowe ze szparagami, kwiaty z cukinii w tempurze, ravioli z homarem, stek Fiorentina z truflą oraz truskawkowe tiramisu Baileys.

 

Mamy nadzieję, że na samą myśl o tych przysmakach już nie możecie się doczekać kolejnych konkursów z równie pysznymi nagrodami. Śledźcie nasz fanpage - z pewnością pojawi się tam jeszcze niejedna okazja do ich wygrania.

news
UCHWYĆ SMAK NA ZDJĘCIU I WYGRYWAJ
WZIĘLIŚMY NA WARSZTAT KUCHENNE TEMPERAMENTY
KULINARNE SEKRETY DOBRZE SPROFILOWANE